OM OSS

Vår story

Ungdomsförmedlingen startades 2022 av två ungdomar som ansåg att arbetsmarknaden för ungdomar idag är alltför komplicerad. Med hjälp av experter skapades en plattform med ett syfte, att hjälpa ungdomar och arbetsgivare att hitta varandra.

Med flera år av företagande bakom sig har Anton och Carl-Hugo, duon bakom Ungdomsförmedlingen, på ett halvår tagit Ungdomsförmedlingen från en simpel idé till en lovprisad matchningstjänst mellan ungdomar och arbetsgivare.

Vår affärsidé är att hjälpa företag nå ut till arbetstagare samtidigt som det för ungdomarna blir mycket lättare att hitta ett jobb som känns meningsfullt.

Teamet

Carl-Hugo

Carl-Hugo Jacobsson

Verkställande direktör

Anton

Anton Lidström

Teknisk chef

Albin

Albin Johansson

Ambassadör

Johan

Johan Brundell

Arbetande styrelse

Mahlena

Mahlena Wiveson

Arbetande styrelse

Vi började med 20 ungdomar

Vi (Anton och Carl-Hugo) startade Ungdomsförmedlingen med bara 20 ungdomar. Och idag? Nu har vi över 25 000 jobbsökande personer på plattformen.

Du kommer snart förstå hur allt gick till..

När vi sökte våra första jobb som 15-åringar kändes det omöjligt.

“Du behöver vara minst 18 år”
“Vi söker dig med erfarenhet”

Ansökningsprocesserna var långa. Och resultatet blev samma varje gång:

“Tack för din ansökan. Tyvärr är du för ung..”

Men det som var frustrerande?

Vi visste att företag där ute sökte ung personal. Så vi bestämde oss för att skapa en plattform där ungdomar och arbetsgivare kunde mötas.

1. Ungdomarna lägger in sina CV:n.
2. Arbetsgivarna får in ansökningar.

Sagt och gjort. Efter en föreläsning fick vi in våra 20 första ungdomar till plattformen. Och idag har vi över 25 000 jobbsökande ungdomar på Ungdomsförmedlingen. Samtidigt som våra arbetsgivare får in uppemot hundratals ansökningar varje månad.

Vanliga frågor

För ungdomar

Skapa ett konto på Ungdomsförmedlingen, ladda upp ditt CV och börja därefter söka jobb. Det är inte svårare än så!

Det kostar ingenting! Ungdomsförmedlingen är gratis för dig som är jobbsökande.

På Ungdomsförmedlingen kan man som ungdom enbart se jobb som man faktiskt kan få till skillnad från på andra jobbsökarsidor. Detta gör också så att arbetsgivare enbart får behöriga ansökningar till sina jobb. Utöver det siktar vi enbart på att ta in enklare ungdomsjobb, vilket ger dig som ungdom ett större utbud av jobb som passar dig.

Vi har alla typer av jobb du kan tänka dig. Oavsett om du vill jobba inom restaurang, butik, hotell, försäljning, bud, lager, service eller städ så har vi det på vår plattform och det kommer nya jobb hela tiden!

Vi rekommenderar alltid ungdomar att skapa ett konto, oavsett om du söker jobb just nu eller inte, eftersom du då kan bli uppringd av arbetsgivare som vill erbjuda dig ditt drömjobb!