Vill du rekrytera drivna ungdomar mellan 13-25 år?

Lägg upp ditt jobb på Ungdomsförmedlingen. Nå ut till 25 000+ jobbsökande ungdomar.

Prova gratis i 7 dagar

Känner du igen dig?

Du är en rekryterare som letar efter drivna ungdomar att anställa. Målet är att få in minst 50-200 nya ansökningar → så att du kan välja fritt.

Problemet är bara.. hur når du rätt målgrupp? Hur hittar du ungdomar som vill lära sig? Idag rekryterar du på Linkedin, din hemsida eller genom anställdas kompisar. Men det ger inte tillräckligt med ansökningar.

Den perfekta lösningen för dig hade varit en enkel plattform där alla telefonnummer och CV:n är samlade. Tänk om du kunde söka i CV:n efter särskilda erfarenheter? Och få in hundratals nya ansökningar?

Du söker inte personer med lång erfarenhet. Men du söker ungdomar som vill lära sig. Som tar initiativ. Som vill utvecklas.

Efter att ha registrerat dig på Ungdomsförmedlingen kommer du…

✔ Få mellan 30-100+ nya ansökningar i månaden.

✔ Kunna välja fritt bland 25 000+ jobbsökande ungdomar.

✔ Kunna söka i CV:n efter särskilda erfarenheter du letar efter.

✔ Kunna samla telefonnummer och CV:n på ett och samma ställe.

Prova gratis i 7 dagar

Jämfört med andra sätt att rekrytera på får man in sjukt många ansökningar på Ungdomsförmedlingen, det gillar jag extra mycket. Vi har fått in 200 ansökningar på 2.5 månader.

Dessutom är alla CV:n och telefonnummer samlade på en plats. Annars kan det vara krångligt att få in ansökningar på mejlen. Ungdomar missar ofta att skicka med telefonnummer eller CV.

Innan gav vi ut reklampapper i skolor och rekryterade från tidigare anställda. Men Ungdomsförmedlingen är ett mycket bättre system. Det är enkelt att sms:a alla som verkar vara en bra matchning.

- Wiktor Ståhl, VD och ägare av Holyvite

Men hur funkar plattformen egentligen?

Så går det till:

Steg 1

Lägg upp ditt jobb.

Steg 2

Invänta nya ansökningar. Eller sök i CV:n efter särskilda erfarenheter - och kontakta ungdomarna.

Steg 3

Boka intervjuer.

Detta ingår:

Filter

Bestäm att ditt jobb bara ska synas för 18-åringar i Göteborg (exempelvis).

Sociala medier

Ditt jobb sprids på TikTok och Instagram - genom engagerande, roliga videos.

Enkel support

Har du frågor? Få svar på mejl eller telefon måndag-söndag. Hos oss pratar du alltid med en människa.

Enkel sortering

Sortera bort kandidater du redan tittat på.

Ökad trafik

Länka direkt till jobbannonserna på din hemsida - öka trafiken dit.

Carl-Hugo pratar i telefon
Prata med mig!

Våra paket:

Du kan få nya ansökningar redan efter 1-5 dagar..

De flesta arbetsgivarna registrerar sig hos oss → och får nya ansökningar samma vecka. Så du behöver inte vänta på matchningar..

Men du behöver inte heller tacka ja till “de första bästa” ansökningarna. Förvänta dig att få många nya förfrågningar där du kan välja fritt och hitta rätt kandidater.

Prova gratis i 7 dagar

Innan rekryterade vi vår unga personal via sina kompisar. Men idag använder vi nästan uteslutande Ungdomsförmedlingen. Tack vare plattformen har vi haft runt 100 intervjuer och anställt 30 nya ungdomar.

För oss är detta den perfekta rekryteringsprocessen. Det är ett enkelt verktyg. Vi sätter oss ner, går in på sidan, och ringer tills alla intervjutider är bokade.

- Ted Mäntylä, rekryteringsansvarig på Kött på Riktigt

Du har säkert någon fråga?

Att annonsera ditt jobb på exempelvis TikTok kan kosta från 5000 kr varje månad. Där finns inga garantier för att få in nya ansökningar. Men vårt största paket ligger på 1699 kr/månad. Och du kan förvänta dig nya förfrågningar. Samtidigt som du kan välja bland tusentals jobbsökande ungdomar.

Säg upp din prenumeration när som helst = du har ingen bindningstid. (Här finns våra prispaket).


Tänk dig att du skapar ett konto på Facebook. Men här ska du inte skaffa vänner. Utan det finns bara jobbsökande ungdomar mellan 13-25 år på plattformen.

Du lägger upp ett jobb (precis som att du postar ett inlägg). Och istället för likes får du ansökningar från potentiella medarbetare. Kul va?

Som på Facebook finns också en sökfunktion. För att du ska hitta personer med rätt kompetens. Säg att du söker på “kundservice”. Då syns bara CV:n som innehåller ordet “kundservice”. Tack vare det hittar du lämpliga matchningar för ditt jobb.


I Standard ingår en sök-i-CV-funktion och 10 sökningar per månad. Men hur funkar det egentligen?

Låt säga att du letar efter en säljare. Då söker du på ordet “säljare” och får upp hundratals ungdomar med den erfarenheten. Ser du en person som verkar intressant? Klicka på "Lås upp" för att låsa upp kontaktuppgifterna till personen. Först nu har du använt 1/10 sökningar.


Personer mellan 13-25 år.


Vi finns i Alingsås, Borlänge, Borås, Enköping, Eskilstuna, Falkenberg, Falköping, Falun, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Huskvarna, Härnösand, Hässleholm, Jönköping, Kalmar, Karlskoga, Karlskrona, Katrineholm, Kiruna, Kristianstad, Köping, Landskrona, Lidköping, Linköping, Lund, Malmö, Mariestad, Mjölby, Motala, Norrköping, Nyköping, Nässjö, Oskarshamn, Piteå, Sandviken, Skellefteå, Skövde, Stockholm, Strängnäs, Sundsvall, Trelleborg, Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Uppsala, Varberg, Visby, Vänersborg, Värnamo, Västerås, Växjö, Ystad, Ängelholm, Örebro, Örnsköldsvik, och Östersund.


Plattformen används av allt från arbetsgivare inom restaurangbranschen och försäljning. Till verksamheter inom lager och logistik. Ungdomsförmedlingen är till för dig som ser värdet i ung arbetskraft.


Absolut! Vill du köpa någon av våra tjänster på faktura kan du skicka ett mejl till ch@ungdomsformedlingen.se.


Det är inte bra! Då hjälper vi dig via mejl eller telefon (du får svar inom 24h). Skicka ett mejl till ch@ungdomsformedlingen.se eller ring oss på 073-777 16 99.